2010-01-12
 09:19:15

horoskop

Fiskarna 19/2-20/3

KÄRLEK
Ett år som tar ditt kärleksliv vidare mot nya mål, steg för steg. Medan årets första halva bjuder på passion, flirt, sexiga situationer och spännande utmaningar så handlar andra halvan av året om stora beslut och kärlek på största möjliga allvar. Det är dags för ett stort åtagande och för seriöst menade löften. Ovanligt många fiskar gifter sig eller satsar på barn. Du är inte rädd för att utvecklas och du är inte heller rädd för att lita på kärleken. Ett intensivt, givande år som bidrar med många riktigt vackra minnen.

ÄVENTYR

Det här är ditt år. 2010 håller stjärnorna dig om ryggen, nästan allt du gör blir en succé och du ställs hela tiden inför nya spännande möjligheter. Detta är ett år utan förbehåll, du kan satsa på nästan vad som helst och räkna med framgång. Det är bara under sommaren som tempot blir lägre, men i gengäld tar din ekonomi ett rejält skutt åt rätt håll just under sommaren. Detta är ett år att njuta av. Passa på att göra saker som du kanske tvekat lite inför, res till nya platser, vidga din vänskapskrets och lär dig nya saker.

PENGAR
Kanske shoppar du lite väl mycket och onekligen blir det gott om utgifter eftersom du har en livlig och spännande fritid under året. Men din ekonomi mår ändå ganska bra. Du fyndar hela tiden när du shoppar och även i andra sammanhang hittar du billiga och smarta alternativ som får pengarna att räcka långt. En rejäl dos tur som allra mest märks under sommaren gör också att din plånbok mår ganska bra. Det här är ett år för utveckling och förnyelse, du förädlar eller byter ut din stil, din garderob och en hel del andra saker i ditt liv.


jahaja, enligt veckorevyn iaf!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: